Reglament

1.LA PROVA

La Mitja Terrassa Trail consta de dues distàncies en dues modalitats.
MITJA TERRASSA TRAIL és una cursa de muntanya amb Terrassa com a punt inicial i final del recorregut i que transcorre per camins i corriols de la Serra del Troncò. Compta amb dos modalitats, cursa competitiva, i caminada. Amb dos recorreguts a escollit segons condició física i/o objectius. El recorregut curt és d’aproximadament 13 km i 320 metres de desnivell positiu, mentre que el recorregut llarg consta de 22 km i 570 metres de desnivell.
Els recorreguts s’han dissenyat d’acord amb la normativa d’usos del Parc Natural i amb el consens dels Ajuntaments i dels propietaris de les finques forestals.

2. DATA I LLOC

La 1ª Mitja Terrassa Trail, tindrà lloc el diumenge 28 d’abril de 2019, a les 9h. L’inici d’inscripcions, el 28 de novembre de 2018.

3. INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer per Internet a la web oficial de la cursa mitjaterrassatrail.com/inscripcions. El preu de la inscripció de la Mitja Terrassa Trail, serà de:
Modalitat Del 28.11.18 a 16.04.19 Del 17.04.19 a 26.04.19
Mitja Terrassa Trail Llarga 24,00 € 24,00 € sense samarreta
Mitja Terrassa Tarail Curta 21,00 € 21,00 € sense samarreta
1€ de cada inscripció, es destina a projectes solidaris.

Les inscripcions es tancaran el 26
 d’abril de 2019 o en arribar a la xifra de 250 participants. No s’acceptaran inscripcions el dia de la cursa, l’Organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions amb un recàrrec de 5€ en cas de disposar de dorsals lliures.

4. Condicions generals

És un recorregut amb corriols, pista i asfalt (2%). Amb sortida i arribada a Terrassa. El recorregut estarà marcat i degudament senyalitzat amb cinta, fletxes  i/o pintura ecològica. Els participants no podran sortir del recorregut marcat. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.
El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 4h per la distància llarga i distància curta de la modalitat de cursa. Per la caminada es marca un temps màxim de 6h. L’organització tindrà control de tots els corredors que hagin pres la sortida per tal d’assegurar-se que arriben a la zona d’arribada, en cas que sigui necessari o obligatori, caldrà respectar les indicacions dels voluntaris i organització de la cursa.
Qualsevol infracció del reglament podrà significar la desqualificació.
Els participants que decideixin retirar-se de la cursa, hauran de comunicar-ho obligatòriament a l’Organització mitjançant els voluntaris distribuïts en el recorregut o el control de pas més proper al lloc de la retirada. La retirada de la cursa no suposarà la pèrdua dels regals i serveis oferts per l’organització. L’organització es guarda el dret de posar un control de pas en qualsevol punt del recorregut i es verificarà a l’arribada que tots els participants hagin passat per aquest. De no ser així, serà motiu de desqualificació.
En qualsevol cas, s’haurà de tenir els 18 anys complerts el dia de la celebració de la prova. En el seu defecte portar autorització del pare/mare/tutor legal explícita i per escrit.
DESCARREGAR FORMULARI AUTORITZACIÓ MENORS (disponible properament)
La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no.
En qualsevol cas, s’haurà de tenir els 18 anys complerts el dia de la celebració de la prova.
Cada corredor participa a la Mitja Terrassa Trail sota la seva responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la prova. Per una bona dinamització de la cursa, queda prohibit córrer amb gossos.
Pel sot fet d’inscriure’s, s’accepta aquest reglament. Tot el que no s’hi reflecteixi queda a criteri de l’organització. L’acceptació del reglament suposa, també, el compromís i respecte al medi ambient i la fauna i flora abans, durant i després de la prova, així com a la resta de participants, usuaris del parc, voluntaris, organització i cossos de seguretat.
Un cop realitzada la inscripció, no es realitzarà cap devolució de l’import.
Les reclamacions i propostes de millora es faran per escrit un cop finalitzada la cursa i la decisió de l’organització serà inapel·lable.
Per participar i optar a classificació, és obligatori córrer amb el dorsal que facilitarà l’organització, s’haurà de portar de manera ben visible.
Els participants que no facin servir el dorsal i el xip no entraran a la classificació.
El dorsal i el xip adjudicats són personals i no intransferibles.

5. Categories

Categories per la Mitja Terrassa Trail tant distància llarga com distància curta:
  • General tres primers classificats masculins i femenins.
  • Sub-23 (de 18 a 22 anys) nascuts entre el 2001 al 1997  JM JF.
  • Sènior (de 23 a 45 anys) nascuts entre el 1996 al 1974  SM SF.
  • Veterà (més de 45 anys) nascuts 1973 i abans  VM VF.
  • Local residents a Terrassa LM LF.

6. Trofeus

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i femenina.
Per poder optar al premi local és imprescindible residir a Terrassa i poder acreditar-ho en cas de ser necessari.
Els guanyadors de cada categoría obtindran un dorsal gratuït per la següent edició.
El cronometratge el durà a terme mitjançant xip

7. Avituallaments

Els participants disposaran d’avituallaments líquids i sòlids durant el recorregut, així com avituallament final.

8. Dorsal i Obsequis

Tots els participants tindran una “bossa del corredor” amb obsequis que podran recollir en retirar el seu dorsal. Els dorsals i xips es recolliran a (veure horaris i ubicacions)

9. Asseguraça

La Cursa disposa de l’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant aquesta competició, si bé vetllarà per evitar-los. L’organització recomana als participants fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització d’aquesta.

10. DETS D’IMATGE

Els participants autoritzen a l’organització, la seva imatge, amb les fotografies que puguin fer-se al llarg de tot l’esdeveniment, mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria; la marca esportiva realitzada.

11. Protecció de dades

D’acord amb el nou Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les dades personals de les persones físiques (RGPD), vostè. dona la seva conformitat pel tractament de les dades personals aportades a través de la seva inscripció així com també de la seva imatge en la cursa per a fins propis de l’organització, desenvolupament i promoció de la Mitja Terrassa Trail, i amb finalitat esportiva, promocional o comercial de Feex Events, Mitja Terrassa Trail. Aquestes dades seran incorporades a un arxiu amb titularitat de Feex Events. L’informem que podrà els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts al citat Reglament, mitjançant un escrit dirigit a la Mitja terrassa Trail a travès del següent formulari.
L’Organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en el cas que fos necessari.

 

 

 

 

Anuncios