Notícies

Sorteig inscrits

Sorteig! Gràcies a Inov-8 i Craft Sportswear patrocinadors de la Mitja Terrassa Trail, sortegem entre tots els inscrits abans del 31 de gener, una motxilla Race Elite Vest d'Inov-8 i una equipació completa de Craft Sportswear. Aprofiteu, inscriviu-vos ara!  

Anuncios

Guanyador/a sorteig

Ja tenim guanyador/a del sorteig d'una inscripció per participar el pròxim 28 d'abril a l'INOV 8 -Mitja Terrassa Trail. Moltes gràcies a tots els que heu participat. Esperem veure-os a la línia de sortida! Guanyador/a: Jordi Torrente Rozas Enhorabona, pots posar-te en contacte amb nosaltres per tramitar la inscripció al formulari que trobaràs al següent enllaç.

Mitja Terrassa Trail

"La primera mitja marató de muntanya de Terrassa" La Mitja Terrassa Trail veu la llum  amb el patrocini d'INOV 8 i la col·laboració del Club Ègara. El proper 28 d'Abril, es celebrarà a Terrassa la primera edició de la "INOV 8 Mitja Terrassa Trail". Una prova esportiva oberta a tots els públics i nivells amb dues modalitats de participació possible; la … Continuar leyendo Mitja Terrassa Trail