Normativa

ARTICLE 1

La Mitja Terrassa Trail tindrà lloc el 04 de Novembre de 2018 a partir de les 09:00 h la cursa llarga (22.2km) i la curta (13.1km).

ARTICLE 2

La Mitja Terrassa Trail, es una cursa de muntanya amb dos recorreguts, un llarg de 22.2 Km, 760 m. de desnivell positiu (amb 2 avituallaments liquids i solids + arribada ) i un curt de 13.1Km, 424 m. de desnivell positiu (amb 1 avituallament liquid i solid + arribada).

ARTICLE 3

Les inscripcions es podran fer per Internet a: Inscripcions

El preus de la inscripció a la cursa llarga (22.2km) seran:

 • Fins el 19 d’Octubre 27€
 • Del 20 d’Octubre al tancament 30€

El preu pel recorregut curt (13.1km) seran:

 • Fins el 21 de Setembre 21€
 • Del 20 d’Octubre al tancament 25€

Els preus per la caminada / Marxa Nordica en el seu recorregut llarg  (22.2km) seran:

 • Fins el 19 d’Octubre 27€
 • Del 20 d’Octubre al tancament 30€

Els preus per la caminada / Marxa Nordica en el seu recorregut curt  (13.1km) seran:

 • Fins el 21 de Setembre 21€
 • Del 20 d’Octubre al tancament 25€

La inscripció per Internet es tancarà el 02 de Novembre de 2018 o quan s’arribi a un total de 500 participants entre els dos recorreguts.

Tot i que no s’acceptaran inscripcions el dia de la cursa, l’Organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions amb un recàrrec de 5€ en cas que quedin dorsals disponibles. Els dorsals i la bossa del corredor es recolliran a (properament)

ARTICLE 4

El recorregut estarà marcat, degudament senyalitzat amb cinta i/o pintura ecològica, senyals i/o cal. Els participants no podran sortir del recorregut marcat. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

ARTICLE 5

El temps màxim per realitzar el recorregut serà  de 5h. L’organització tindrà control de tots els corredors que hagin pres la sortida per tal d’assegurar-se que arriben a la zona d’arribada, en el cas de que sigui necessari o obligatori, caldrà respectar les indicacions dels jutges de la cursa. Qualsevol infracció del reglament podrà significar la desqualificació. Els participants que decideixin retirar-se de la cursa, hauran de comunicar-ho obligatòriament a l’Organització mitjançant els voluntaris distribuïts en el recorregut o el control de pas més proper al lloc de la retirada. La retirada de la cursa no suposarà la pèrdua dels regals i serveis oferts per l’organització. L’organització es guarda el dret de posar un control de pas en qualsevol punt del recorregut i es verificarà a l’arribada que tots els participants hagin passat per aquest. De no ser així, serà motiu de desqualificació.

ARTICLE 6

És una cursa de caràcter popular amb l’objectiu d’assolir un màxim de 500 participants. La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. En qualsevol cas, s’haurà de tenir els 18 anys complerts el dia de la celebració de la prova. Es realitzaran diferents classificacions, tan en categoria masculina com femenina, d’acord amb l’any de naixement. Cada corredor participa a la Mitja Terrassa Trail sota la seva responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la prova.

ARTICLE 7

Categories establertes, masculines i femenines:

 • General (a partir de 18 anys) SM SF.
 • Veterà (més de 41 anys)  VM VF.
 • Local empadronats a Terrassa.

ARTICLE 8

Per poder participar i optar a classificar-se, és obligatori córrer amb el dorsal i el xip  que l’organització aporta. S’haurà de portar de manera ben visible el dorsal. Els participants que no facin servir el dorsal i el xip no entraran a la classificació. El dorsal i el xip adjudicats són personals e intransferibles.

ARTICLE 9

Hi haurà trofeus per els tres primers classificats de la general masculina i femenina, pel primer de cada categoria masculí i femení, pels tres primers classificats locals masculí i femení.

Obsequis

Properament

ARTICLE 10

La Cursa disposa de l’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant aquesta competició, si bé vetllarà per evitar-los. L’organització recomana als participants fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.

ARTICLE 11

Les persones participants disposaran d’avituallaments líquids i sòlids. Al circuit llarg n’hi hauran 2 de líquid/sòlid. Al circuit curt 1 de líquid/sòlid. A l’arribada n’´hi haura un altre avituallament per tots els participants. També entrepà i beguda.

També hi haurà, guarda-roba, vestuaris*, dutxes* i servei de fisioteràpia*. Control policial, protecció civil i d’ambulància a la sortida/arribada i en el recorregut.

ARTICLE 12

Tots els participants tindran la “bossa del corredor” amb obsequis, que s’entregará juntament amb el dorsal.

ARTICLE 13

Pel sot fet d’inscriure’s, s’accepta aquest reglament. Tot el que no s’hi reflecteixi queda a criteri de l’organització. L’acceptació del reglament suposa, també, el compromís i respecte al medi ambient.

ARTICLE 14

Una vegada efectuada la inscripció a la prova, no es realitzarà cap devolució de l’import, n’hi canvi de circuit faltant menys d’un mes per la prova, llevat que la prova es suspengui per decisió de l’organització i/o per causes imputables a la mateixa (llavors l’organització decidirà l’import a retornar). En cas de no poder córrer la prova es podrà recollir la bossa d’obsequis del corredor. Les reclamacions i propostes de millora es faran per escrit un cop finalitzada la cursa i la decisió de l’organització serà inapel·lable.

ARTICLE 15

Els participants autoritzen a l’organització, la seva imatge, amb les fotografies que puguin fer-se al llarg de tot l’esdeveniment, mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria; la marca esportiva realitzada.

ARTICLE 16

En finalitzar la prova es durà a terme el lliurament de trofeus. Previst a les 12:30h.

ARTICLE 17

L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en el cas que fos necessari.

Anuncios